Ravensburger Puzzel Geldersch Landschap en Kastelen

Magische kastelen tocht

Het mooiste kerstkado werd mij gisteren overhandigd door Mirjam Lammertink van Geldersch Landschap & Kasteelen

Wellicht hebben jullie me gevolgd op kastelentocht deze zomer, samen met fotograaf Frank Brasil; een onvergetelijke tocht door het verleden en heden in de landschappen van Het Geldersch Landschap & Kasteelen!

Wat was dat genieten. In elk kasteel werden wij door een bevlogen gids ontvangen, en ondergedompeld in een waar verhalenboek, en buiten rondgeleid in prachtige… tuinen. De ontroerende en bijna tastbare verhalen die de gidsen voor ons tot leven toverden, -eentje zag zelfs soms in de schemering een glimp van de ruisende jurk van de barones om de de hoek glippen (zo voelde het voor ons ook!). Deze verhalen en gevoelens heb ik weer vertaald in een collage.

Gelukkig mochten de foto’s van @tonrothengatter daarbij ook gebruikt worden. Zo kwamen ook de personages tot leven. Wat een wonderlijke reis was dat.
En eindelijk is hij klaar, een heuse Ravensburger Puzzle, made by Doornroos. Hoe cool is dat!
Nieuwsgierig? Bezoek dan Kasteel Rosendael , Kasteel De CannenburghHuis VerwoldeKasteel AmmersoyenKasteel HernenPark Zypendaal en Kasteel Doorwerth en koop de puzzel in een van de kasteelwinkels!
Om lekker bij weg te dromen in de vakantie. Veel puzzelplezier en fijne kerstdagen allemaal!