Toggle

EEN ONTWERPBUREAU VOOR 3D BELEVING EN MERKONTWIKKELING

Netwerk

OPRICHTER MARIEKE VAN DOORN

Sprookjesachtige dame en van huis uit rauwdouwer, begonnen als docent tekenen en kunstgeschiedenis, later interieurarchitect, en bij Jos de Vries de Retailcompany heeft ze de kneepjes van het retailvak geleerd. Via de Masterstudie Retaildesign & Communication aan de slag als attractieontwerper bij de Efteling. Daar ontwierp zij de attractie Pandadroom, een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Daar ontdekte zij haar voorliefde voor projecten op het snijvlak van attractie en museum, of wel een complexe boodschap op een leuke manier brengen. Zij doet niets liever dan gecompliceerde projecten uitpuzzelen en helder maken, strategieΓ«n bedenken, geniaal in simpelheid en story. Met als doel het hart van uw klant veroveren. En dat dus allemaal verenigd in EEN ontwerp.


Netwerk

De projecten binnen DoornRoos imagineers zijn soms klein, maar vaak ook groot, dat kan Marieke dus niet alleen en daarom werkt ze graag samen met diverse bedrijven. Samen leveren zij een turn key project.

KLOOSTERBOER DECOR

Interieur en Decorbouw

Voor elke opdracht zoeken we een passende partner om ons project te bouwen, variΓ«rend van klein tot groot. De meeste ervaring hebben we met Kloosterboer decor. Als hoofdontwerper van de attractie Pandadroom in de Efteling ontmoette Marieke van Doorn het team van Kloosterboer decor. Dat was prettig samenwerken. Wat opviel is dat de jongens van Kloosterboer de ontwerpen nog mooier maakten dan verwacht. Voor herhaling vatbaar dus. Inmiddels heeft Kloosterboer 3 van onze grote projecten gebouwd; Speelgoedmuseum OpStelten, Villa Paagman en Prenatal Flagshipstore. Met een team van meer dan 40 mensen kunnen zij bouwen, tekenen, begroten, licht, geluid, techniek, animatronics en alles wat u maar nodig heeft voor die mooie beleving.

Kloosterboer decor website


BART KAPER

Grafisch Ontwerp

Bart Kaper is een van de grafisch ontwerpers waarmee DoornRoos imagineers regelmatig werkt. Zijn strakke en stoere stijl zorgt ervoor dat de fantasierijke plannen in toom gehouden worden.  Door deze twee samen te voegen ontstaat een mooi spanningsveld en een krachtig ontwerp. Daarnaast is het werken met Bart een feest van duidelijkheid en lekker doorpakken.

Bart Kaper website


YIPP INTERACTIVE

Digital experiences for screens and spaces

De jongens en meisjes van YIPP weten alles van digital spaces, screens en technology. Ze hebben creatieve ideeen en maken de mooie verhalen van Doornroos zo interactive hoor, en nog mooier dan dat. Standaard, daar doen ze niet aan, dat komt goed uit, wij ook niet. Ze durven en doen gewoon en een vergadering is zo klaar, zij regelen het. Das’ nog eens fijn werken!

Dus ook voor digitale interactives kunt u bij Doornroos terecht, en YIPP dus.

Yipp Interactive website


naar boven