Happy New Year!Β 

Het jaar van DoornRoos

Everyone has a Story to tell….
Let me use the power of maps to tell yours!

2016 was een bijzonder jaar…
….met het opleveren van The Nature Game ging een jarenlang gekoesterde droom in vervulling. Namelijk een fantastische manier om het verhaal van de natuur te vertellen! Naast het educatieve, wetenswaardige, en anekdotische, ook het enige unieke verhaal van het landschap op DIE plek.
Hierdoor krijgt elk landschap een eigen gezicht en is het voor kinderen veel leuker om ze nu allemaal te bezoeken, dan alweer het zoveelste saaie wandelpad met konijntjes reeen en herten. Dat hebben ze immers al gezien.
Wij zijn tevreden over de resultaten die voortkomen uit de enquΓͺtes van de spelers van The Nature Game. In 6 maanden hebben 354 gezinnen het spel gespeeld. Maar liefst 75% hiervan is speciaal voor The Nature Game naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe gekomen en zijn dus de nieuwe doelgroep waar wij op hoopten.
Ik hoop met het team van The Nature Game komend jaar een 2e game te gaan bouwen, zodat we een serie kunnen maken en daarmee Gaming voor Natuur laagdrempelig maken en binnen handbereik en nog meer gezinnen de natuur in te verleiden. We zijn momenteel met een aantal partijen hierover in gesprek. Spannend!

Daarnaast raakten we gespecialiseerd in het verhalen vertellen van de stad, en deze laten beleven. De Belevingskaart Spijkerkwartier werd een feit. De ultieme citybranding, een heuse plattegrond, helemaal in de identiteit van je wijk met verhalen aangedragen door de bewoners zelf. De kaart wordt verkocht in alle boekwinkels te Arnhem! en wat dacht je van het opzetten van een wijk Merchandise-lijn, een heuse WijkExpeditie, met een groep schrijvers en een fotograaf alle verhalen opschrijven voor een interactieve kaart EN als klap op de vuurpijl ook nog het winnen van de 2e plaats van de Wijkprijs Arnhem!? Hiermee tekent zich een nieuw pad af op The Yellow Road van Doornroos imagineers, namelijk nog meer focussen op het vertellen van verhalen en deze op een onvergetelijke manier laten beleven. Niet alleen het vertellen van de verhalen, ook het verzamelen en ordenen ervan op kaarten. Met als doel om deze verhalen voor iedereen bereikbaar te maken, mensen te raken, te betrekken, te laten vertellen, te verbinden op te peppen en blij te maken!

Voor het komende jaar gaan er nog meer Belevingskaarten komen, De Interactieve Belevingskaart Spijkerkwartier en een combinatie van de game over de kaart! Wij kunnen niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Jij ook!?