Beleef de Kop van Noord Holland

WEGWIJS IN NOORD HOLLAND
Zo das lekker, een beetje vaart maken met de Belevingskaart van de Kop van Noord Holland! Ik hoef geen 300 mensen te interviewen deze keer. Plus geen 15 wandelingen te maken, of 6 bijeenkomsten te bezoeken met de vlaggetjeskaart, of 4 keer voor de klas te staan.
Deze keer ben ik lekker aan het sparren met 1 leuke opdrachtgever die zijn gasten wegwijs maakt naar leuke uitjes, activiteiten en restaurants in de regio, maar ook dicht bij de camping. Een hele praktische kaart. Ook voor toeristen uit Duitsland, want de kaart wordt gelijk vertaald in het Duits.
Hier een stukje Schoorl en Bergen, daar is zoveel te beleven dat ik aan het proppen ben geslagen :-). Een toptip is natuurlijk de fietstocht door de Schoorlse duinen. Adembenemend mooi en buitenaards. Even stoppen bij de Klimduin in Schoorl en daar door het prachtige pitoreske gebied om Bergen heen. Kunst ontdekken.
Camperduin met zijn Laguna Beach en Speelschip is ook een aanrader. Fietsen langs de Honsbosche Zeewering langs het Vogelparadijs Putten. Weidsheid, boerderijtjes en molens in de verte. De wind in je haren. Het is allemaal genieten.