The New Wonderland

DoornRoos presents

een ontwerpbureau voor
3D beleving en merkontwikkeling

GAMES

Nieuws

Puur Exloo Belevingskaart

Ja hoor, hij is af; de PUUR Exloo Belevingskaart! Niks googelen, geen apps of interactie, gewoon even... lees verder

  • 5 MAGIC STEPS

   Stap 1  harten veroveren
   Stap 2  de medewerkers enthousiast
   Stap 3  follow the white rabbit
   Stap 4  van story naar design
   Stap 5  uw droom gebouwd

  • Stap 1 | harten veroveren

   ANALYSEFASE

   Denk u dat wij zweverig zijn dan heeft u het mis. Ons bureau kenmerk juist door een uitgebreide analysefase, die nodig is voor een perfecte strategie om het hart van uw klant te veroveren. Ons bureau onderscheidt zich daarbij van anderen doordat we altijd redeneren vanuit bezoekers beleving (de mens) en niet bijvoorbeeld vanuit de architectuur van een gebouw. Wij laten niets aan het toeval over in deze fase. Onze analyse fase bestaat uit een belevingsanalyse van uw bestaande situatie, trend analyse, tijdsbeeldanalyse, een marktanalyse, een belevingsanalyse van uw doelgroep , etc. Het resultaat hiervan komt in een startdocument en vormt het waterdichte fundament voor het verdere design.

  • Stap 2 | CO-CREATIE

   de medewerkers enthousiast (parallel traject)

   Hoe krijg ik mijn personeel mee met een veranderingsproces of een grote verbouwing? Daar hebben wij een oplossing voor! Parallel aan de strategie en het traject van de directie gaan wij creatief aan de slag met hetzelfde proces in het klein met uw personeel. Door middel van workshops waarin zij de kans krijgen hun toekomstvisie vorm te geven, dragen zij hun steentje bij aan de toekomstdroom. Op deze manier wordt er draagkracht gecreëerd voor nieuwe plannen in Uw organisatie. Zodat naast u, ook u personeel Uw idealen uitdraagt.

  • Stap 3 | follow the white rabbit, van merk naar storyline

   CONCEPTFASE

   Het grootse verschil tussen een merk en een storyline is dat een merk een statisch ding is bekeken vanuit de zender (het bedrijf). De Storyline daarentegen is dynamisch; een verhaal met een begin en een eind en allemaal spannende avonturen ertussen in. Dat maakt dat men uw merk niet alleen ziet maar ook kan ‘beleven’. Uw merk wordt een verhaal. Een beleving met uw merkwaarden als onderlegger. Hiermee raakt uw klant meer ondergedompeld in uw product. Deze fase resulteert in een Storyline, ook wel Conceptplan genoemd.

  • Stap 4 | van story naar design

   DESIGNFASE

   De meest uitgebreide fase. De vertaling van een verhaal naar beelden en design. Op basis van de Storyline gaan wij aan het ontwerpen, tekenen, schetsen, visuals en filmpjes maken, kortom uw merk komt tot leven. In samenwerking met decorbouwers, grafisch ontwerpers, tekenaars, en rekenaars gaan we aan de slag. Net zoals in elk ontwerp proces kennen wij een schetsontwerp, voorlopig ontwerp, een definitief ontwerp en een begroting. Vanaf de 1e fase rekent er een kostendeskundige mee, zodat al die mooie ideeen ook daadwerkelijk gebouwd kunnen worden.

  • Stap 5 | uw droom gebouwd

   REALISATIEFASE

   DoornRoos imagineers begeleidt het proces van scratch tot en met de realisatiefase waardoor het eindresultaat precies zal lijken op het ontwerp. U kunt de schets er later naast houden! Ook doen wij aan nazorg zodat alle projecten er piekfijn uit blijven zien. Uw resultaat Het hart van Uw klant wordt veroverd, de boodschap aan Uw bezoeker raakt en beklijft door een onvergetelijke beleving. Iedereen blij en verrast, inclusief Uw kassa. Het is echt een soort toveren!

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen en projecten van Doornroos Imagineers

* indicates required