The New Wonderland

DoornRoos presents

een ontwerpbureau voor
3D beleving en merkontwikkeling

GAMES

Nieuws

Puur Exloo Belevingskaart

Ja hoor, hij is af; de PUUR Exloo Belevingskaart! Niks googelen, geen apps of interactie, gewoon even... lees verder

  • Puur Exloo Belevingskaart

   op Safari in eigen land!

   31-01-2020 | door Marieke van Doorn

   Doornroos is al weer bezig met het maken van een Belevingskaart, dit keer van een prachtige plek bij De Hondsrug Unesco Geopark, van de omgeving van Puur Exloo, een luxe villapark in Exloo.
   De gebiedsonderzoekers hebben er al weer een weekend speurwerk opzitten! Het was eigenlijk meer een Safari in eigen land en onze eigen 'SafariLodge' was zo'n luxe villa van Puur Exloo.

   De villa's vormen de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van dat adembenemende mooie landschap van De Hondsrug, en bovendien een hele leuke plek voor een vakantie. Wat een rust en ruimte hadden we in 'ons huisje'. Aan alles was gedacht, zelfs de honden hadden een pakket.
   Na al die lange wandelingen en JeepSafaris, in het winterlandschap doken wij onze eigen sauna in. We struinden de omgeving af met al zijn mooie wandelmogelijkheden; Het Hunzebos, De Sabeltandtijgerwandeling, Het Schapenpad, Het Kattenveen, en nog meer magische plekken. We bezochten ook Alpaca Top Dutch en genoten van de gastvrijheid van Klaas en Arenda en natuurlijk van de Alpaca's. Wat mooi daar in Oosterhesselen!

   De JeepSafari dankten wij aan Eko-Tours Dankzij de machtig mooie verhalen van Cees over de ijstijd, hunebedden, en reuzen, hingen de kinderen uren aan zijn lippen. Chocomel drinken bij Poolshoogte was natuurlijk ook topgezellig. De place to be. De verhalenvangers zitten al weer vol met mooie verhalen, die hier in de toverkookpot gaan. Wordt vervolgd.

   perma link

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen en projecten van Doornroos Imagineers

* indicates required