The New Wonderland

DoornRoos presents

een ontwerpbureau voor
3D beleving en merkontwikkeling

GAMES

Nieuws

Puur Exloo Belevingskaart

Ja hoor, hij is af; de PUUR Exloo Belevingskaart! Niks googelen, geen apps of interactie, gewoon even... lees verder

  • Oprichter Marieke van Doorn

   Sprookjesachtige dame en van huis uit rauwdouwer, begonnen als docent tekenen en kunstgeschiedenis, later interieurarchitect, en bij Jos de Vries de Retailcompany heeft ze de kneepjes van het retailvak geleerd. Via de Masterstudie Retaildesign & Communication aan de slag als attractieontwerper bij de Efteling. Daar ontwierp zij de attractie Pandadroom, een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Daar ontdekte zij haar voorliefde voor projecten op het snijvlak van attractie en museum, of wel een complexe boodschap op een leuke manier brengen. Zij doet niets liever dan gecompliceerde projecten uitpuzzelen en helder maken, strategieën bedenken, geniaal in simpelheid en story. Met als doel het hart van uw klant veroveren. En dat dus allemaal verenigd in EEN ontwerp.

  • Netwerk

   De projecten binnen DoornRoos imagineers zijn soms klein, maar vaak ook groot, dat kan Marieke dus niet alleen en daarom werkt ze graag samen met diverse bedrijven. Samen leveren zij een turn key project.

  • Kloosterboer decor

   Interieur en Decorbouw

   Voor elke opdracht zoeken we een passende partner om ons project te bouwen, variërend van klein tot groot. De meeste ervaring hebben we met Kloosterboer decor. Als hoofdontwerper van de attractie Pandadroom in de Efteling ontmoette Marieke van Doorn het team van Kloosterboer decor. Dat was prettig samenwerken. Wat opviel is dat de jongens van Kloosterboer de ontwerpen nog mooier maakten dan verwacht. Voor herhaling vatbaar dus. Inmiddels heeft Kloosterboer 3 van onze grote projecten gebouwd; Speelgoedmuseum OpStelten, Villa Paagman en Prenatal Flagshipstore. Met een team van meer dan 40 mensen kunnen zij bouwen, tekenen, begroten, licht, geluid, techniek, animatronics en alles wat u maar nodig heeft voor die mooie beleving.

   Kloosterboer decor website

  • Bart Kaper

   Grafisch Ontwerp

   Bart Kaper is een van de grafisch ontwerpers waarmee DoornRoos imagineers regelmatig werkt. Zijn strakke en stoere stijl zorgt ervoor dat de fantasierijke plannen in toom gehouden worden.  Door deze twee samen te voegen ontstaat een mooi spanningsveld en een krachtig ontwerp. Daarnaast is het werken met Bart een feest van duidelijkheid en lekker doorpakken.

   Bart Kaper website

  • The Tidbits

   Grafisch Ontwerp en meer…

   Voor een thematisch ontwerp of iets verfrissends recalcitrants werken wij graag samen met de grafisch ontwerper Kitty Ebbers van The Tidbits. Een kittige dame voor wie het niet gauw te gek is.  Zij denkt graag conceptueel mee, wat verder gaat dan alleen grafisch, zoals een pop up restaurant in een container! Ze kan zich goed verplaatsen in de klantvraag en daarbij toch een eigentijds en knallend ontwerp maken. Doch, pas op, aan haar kritische blik kan niemand ontsnappen!

   The Tidbits website

  • YIPP Interactive

   Digital experiences for screens and spaces

   De jongens en meisjes van YIPP weten alles van digital spaces, screens en technology. Ze hebben creatieve ideeen en maken de mooie verhalen van Doornroos zo interactive hoor, en nog mooier dan dat. Standaard, daar doen ze niet aan, dat komt goed uit, wij ook niet. Ze durven en doen gewoon en een vergadering is zo klaar, zij regelen het. Das' nog eens fijn werken!

   Dus ook voor digitale interactives kunt u bij Doornroos terecht, en YIPP dus.


   https://yipp.nl/

    

  • MARS

   Industrieel ontwerp

   MARS is de aanwinst van het jaar. Bijna afgestudeerde studenten van de TU in Delft, afdeling Industrial Design. The golden triangle noemen we ze, uit elk werelddeel een. Daardoor kunnen ze wereldbreed denken, EN doen. 3 stripfiguren in hun eigen film. Industrieel ontwerpers, in te zetten voor een ‘mindblowing’ en visionair plan onderbouwd met de nieuwste technieken. Ook in te huren als denktank.

  • De Beeldenfabriek

   Digitale illustratie en animatie

   Voor een prettige samenwerking op het gebied van digitale illustratie en animatie werken wij graag samen met De Beeldenfabriek in Rotterdam. Zij zijn een kei in het vertalen van uw ontwerp naar een digitale wereld met daarbij de essentie van het ontwerp als leidraad. Ze doen hun werk met een bewonderingswaardig enthousiasme en geduld.

   de beeldenfabriek website

  • Landschapsarchitectuur

   Voor opdrachten in de buitenruimte werken wij graag samen met div. landschapsontwerpers. Schroom niet ons ook daarvoor te benaderen. DoornRoos imagineers doet de buitenbeleving en de landschapsarchitect zorgt dat alles op groengebied bijpassend ontworpen wordt.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen en projecten van Doornroos Imagineers

* indicates required