The New Wonderland

DoornRoos presents

een ontwerpbureau voor
3D beleving en merkontwikkeling

GAMES

Nieuws

Puur Exloo Belevingskaart

Ja hoor, hij is af; de PUUR Exloo Belevingskaart! Niks googelen, geen apps of interactie, gewoon even... lees verder

  • DOORNROOS IMAGINEERS

   DOORNROOS IMAGINEERS creëert en realiseert wonderlijke ruimtes en verovert harten. Met een inspirerend team en een projectmatige aanpak van analyse, concept, storytelling en design naar realisatie. We vertalen uw verhaal of merk naar een driedimensionale ruimte, in de vorm van een attractie, winkel, museum en/ of buitenruimte. Natuurlijk op tijd en binnen budget.

   Ons werk is geïnspireerd op Walt Disney’s imagineering (imagination & engineering) die als geen ander het grote publiek wist te verwonderen door het creëren van onvergetelijke belevingen. Door deze beleving wordt uw bezoeker meegenomen in uw verhaal en blijft de boodschap beter hangen.

  • THE NEW WONDERLAND

   THE NEW WONDERLAND is ons nieuwe speelveld voor magische denkers. Wij hopen hiermee de wereld een stukje mooier te maken, te inspireren en samen te werken. Hier vindt u onze werkwijze, onze visie, alle mooie beelden en onze kijk op de wereld te lezen op het Blog (KLIK). Mocht u bij willen dragen aan deze wereld in de toekomst of samen te willen werken, neem dan contact met ons op.

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang regelmatig updates over interessante ontwikkelingen en projecten van Doornroos Imagineers

* indicates required